fbpx
Who-We-Are

Wie Zijn Wij

De oprichter en grote motivator van Dameyon. Een ondernemer pur sang waarbij maatschappelijk verantwoord en ethisch ondernemen hoog in het vaandel staan. Door zijn bezieling en doorzettingsvermogen om het beste voor zijn klanten eruit te halen is hij inmiddels een welbekende bij verschillende grote verzekeraars en hypotheekverstrekkers. Al vele malen bemiddelde hij met succes voor mensen die door omstandigheden bij geen enkele instantie meer terecht konden. Het kantoor hangt dan ook vol met getuigschriften van instellingen en klanten die hem als zeer gewaardeerd mens en zakenpartner omschrijven.

Mission

Onze Missie

Dameyon heeft als missie om de medemens te helpen in een wereld waar dit helaas niet meer als vanzelfsprekend wordt beschouwd. Wij geloven heilig in onze bedrijfsfilosofie en zijn overtuigd dat deze manier van maatschappelijk verantwoord ondernemen de enige sleutel tot succes is en hoort te zijn. Met dit artikel proberen we onze branchegenoten te overtuigen van deze filosofie. 

Our Vision

Onze Visie

Op het gebied van praktisch advies en bemiddeling bij hypotheken, verzekeringen en aanverwante financiële zaken onderscheidt Dameyon zich in de manier waarop de contactmomenten worden benut. Door de grote mate van productkennis is het personeel in staat om een persoonlijk, oprecht en eerlijk advies te verstrekken en constante interesse te houden voor de ontwikkeling van de situatie van de klant. Dameyon heeft veel goodwill opgebouwd bij de diverse grote instellingen en het kan ook zijn dat Dameyon ook zaken afwijst, indien het duidelijk is dat deze zaken niet eerlijk of levensvatbaar zijn.

Blue-Separator-Line-Image
top line
20
Jaar ervaring
top line
3
Keer verkozen tot beste hypotheekadviseur in de provincie Flevoland
top line
2400
Klanten geholpen

Onze kernwaarden

Blue-Separator-Line-Image
services

Eerlijk en oprecht

Dameyon helpt en begeleid u in het proces. We maken het niet mooier dan is het is en zullen altijd eerlijk en oprecht zijn. Natuurlijk gaan we altijd voor het maximaal haalbare.

Strategy

Communicatie

Duidelijke communicatie gedurende het gehele proces.

Clients

Klanttevredenheid

Zodra u tevreden bent zijn wij dat ook.

staf

Transparant

Geen verborgen addertjes onder het gras, wij zijn volledig transparant zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Wat Klanten Over Ons Zeggen

Blue-Separator-Line-Image

Tien Gouden Regels van Dameyon