fbpx

Testimonials

Aankoop van mijn eerste huis was een grote stap en ging niet zonder slag of stoot. Ik ben daarin van begin tot eind super goed geholpen door mijn hypotheek adviseur. Geen vraag was te gek hij was super geduldig echt een aanrader.

Jeane – Aankoop eerste huis

Krijg altijd de juiste adviezen op hoogwaardig niveau en op maat, voor welke zaken dan ook. Bij Dameyon B.V. al jaren klant en adviseurs zijn toppers, zowel telefonisch als per e-mail correspondentie alles wordt snel en goed geregeld in deze moeilijke tijd. Niets is moeilijk voor de adviseurs, gewoon top.

A. Leakat – Oversluiten

Wij hebben super goede ervaringen met Dameyon. Wij hebben ons daar voor onze eerste en tweede woning destijds door adviseurs laten adviseren. Nu bijna 10 jaar later was het weer tijd om ons opnieuw laten adviseren omtrent het vastleggen van de nieuwe rentevaste periode. En aangezien de rentes historisch laag staan, hebben zij ons geadviseerd om over te stappen. Binnen korte tijd hebben zij dat geregeld, met dezelfde professionaliteit als voorheen. Dus denkt u aan een hypotheekadviseur denk dan aan Dameyon. Nogmaals dank!

D. & N. Ramautarsing – Oversluiten

Dameyon gaat door tot dat ze een hypotheek voor je hebben kunnen afsluiten. Het zijn geen opgevers! Ik viel net in het begin van de corona periode dus het was erg onzeker allemaal maar het is Dameyon gelukt!

S.A – Aankoop ander huis

Zonder twijfel voor de tweede keer onze keus om onze hypotheek bij Dameyon over te sluiten. Rede is professionele aandacht, goede service, snelle reactie, heel erg geduldig en transparant, je krijgt het gevoel dat je als klant echt de koning bent. Zowat altijd beschikbaar. Er wordt oprecht met je meegedacht in alle mogelijke situatie op korte termijn, maar ook voor op lange termijn toegespitst op onze persoonlijke situatie. Echt een aanrader dus. Kortom op en Top!

Joan en Frank – Oversluiten

Ik heb onze hypotheek laten oversluiten. Dit omdat het bleek dat het nog voordeliger kon hier en met ons 2de kindje op komst het alleen maar nog fijner was. De afwikkeling ging heel snel en vlot . Er wordt super goed mee gedacht en je voelt je echt gehoord. Persoonlijk vind ik het heel fijn als je merkt dat men oprecht met je mee denkt in mogelijkheden en je het gevoel geeft dat jij als klant echt telt . Precies dit laatste is het geval. Ik ben vanaf 2013 trouw aan Dameyon en zal ze ook altijd aanprijzen bij vrienden , kennissen en of familie leden. De hypotheekadviseur heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en dat merk je ook bij de adviseurs !! Chappeau

Phylicia Spalburg – Oversluiten

3x een woning gehad via de adviseur. Ik kreeg heel persoonlijke en professionele aandacht. Altijd geduld hoeveel vragen ik ook had. De adviseur neemt geen blad voor mond en spreekt heldere taal. Hij doet zijn uiterste best met zijn team. Nu ik in mijn 3de huis zit dankzij Dameyon kan ik niks anders zeggen dat ik dik tevreden ben. Top!

Dubois – Aankoop ander huis

Zowel de directeur als de adviseur van DameYon BV hebben mij geholpen met de nieuwe hypotheek en het doorschuiven van mijn oude hypotheek. Beiden geven een betrouwbare en integere indruk. En heel belangrijk ze controleren elkaar en vullen elkaar aan! In dit bedrijf geldt de regel "wat we zeggen maken we waar en voeren we z.s.m. uit". Ik heb enkele afspraken gehad (mede voor mijn gemoedsgevoel) en telkens kreeg ik het gevoel bij vrienden om advies te vragen. Elke vraag wordt gemotiveerd en met voorbeelden beantwoord. Tijd speelt geen rol, alleen het resultaat. Mijn zoon heb ik ook langs gestuurd en hij concludeert "zij bereiken meer dan banken en andere hypotheekadviseurs".

Peter Barre – Aankoop ander huis