fbpx

WIE ZIJN WIJ

Al meer dan 20 jaar hypotheekadviseur

Blue-Separator-Line-Image

Dameyon helpt u bij het vinden van de juiste financiële balans in uw leven. Door op een eerlijke, integere manier te bemiddelen bij het aanvragen van hypotheken, leningen en verzekeringen, proberen wij u de financiële sores uit handen te nemen, waardoor er uitzicht ontstaat op meer geluk. Dameyon stelt het welzijn van de mens op de eerste plaats. Het afsluiten van een hypotheek en de keuze voor een bepaalde hypotheekvorm behoort tot de grootste financiële beslissingen die u neemt. Het is daarom belangrijk om een juist beeld te krijgen van de financiële gevolgen. U krijgt dan van ons een breed en objectief inzicht in de te verwachten hypotheekkosten en bijkomende kosten posten.
Wij zijn er voor u!

Onze Bedrijfsgeschiedenis

Blue-Separator-Line-Image
blank image

2002 - Oprichting van Dameyon BV

De oprichter en grote motivator van Dameyon. Een ondernemer pur sang waarbij maatschappelijk verantwoord en ethisch ondernemen hoog in het vaandel staan. Door zijn bezieling en doorzettingsvermogen om het beste voor zijn klanten eruit te halen is hij inmiddels een welbekende bij verschillende grote verzekeraars en hypotheekverstrekkers. Al vele malen bemiddelde hij met succes voor mensen die door omstandigheden bij geen enkele instantie meer terecht konden.

blank image

2011 - Prijs gewonnen Independer

Independer verkoos Dameyon tot de beste hypotheekadviseur in de provincie Flevoland.

blank image

2012 - Prijs gewonnen Independer

Independer verkoos Dameyon voor de tweede keer tot beste hypotheekadviseur in de provincie Flevoland.

blank image

2012 - Project Anno

Dameyon heeft in samenwerking met Jorritsma Bouw en BDG Architecten een nieuw project gestart. Het betreft 29 zeer betaalbare starterswoningen met de mogelijkheid tot een eigen parkeerplaats in het Europakwartier in Almere Poort. Het project Anno 2012 is een daverend succes geworden. Samen met Jorritsma Bouw en BDG Architecten hebben we dit project te kunnen realiseren en alle woningen zijn inmiddels verkocht. De heer Ghandie Mungra gaf op maandag 4 maart 2013 het startsein voor de bouw.

blank image

2013 - Prijs gewonnen Independer

Independer verkoos Dameyon voor de derde keer tot beste hypotheekadviseur in de provincie Flevoland.

blank image

2014 - Project Noordkaap

Het project Noordkaap is het meest recente project van Dameyon Vastgoed BV gelegen in het Europa kwartier in Almere Poort. Na een voorspoedige bouwperiode waren alle appartementen in de laatste week van april 2016 gereed om te worden opgeleverd en hebben de enthousiaste kopers de sleutels van hun appartementen in ontvangst mogen nemen. Dameyon is er trots op weer een project met succes te hebben kunnen afronden en werkt eraan om binnenkort weer een volgend project te kunnen aanbieden.

blank image

2019 - Verhuist naar het nieuwe pand Transistorstraat 51 D

In 2019 is Dameyon verhuisd naar een nieuwe pand gelegen op de Gooisekant.

blank image

2021 - Trustoo staan wij top tien

Volgens Trustoo behoort Dameyon tot een van de beste hypotheekadviseurs in Almere.