Nieuws

Appartementen project Noordkaap opgeleverd

Het project Noordkaap is het meest recente project van Dameyon Vastgoed BV gelegen in het Europa kwartier in Almere Poort. Na een voorspoedige bouwperiode waren alle appartementen in de laatste week van april 2016 gereed om te worden opgeleverd en hebben de enthousiaste kopers de sleutels van hun appartementen in ontvangst mogen nemen. Dameyon is er trots op weer een project met succes te hebben kunnen afronden en werkt er aan om binnenkort weer een volgend project te kunnen aanbieden.


Rentemiddeling

Indien u een rentevaste periode hebt tegen een hoge rente, kan rentemiddeling ook voor u een goede oplossing zijn om uw rentelasten te verlagen. Bij rentemiddeling wordt de rente gesteld op een percentage tussen de door u betaalde rente en het huidige percentage. Steeds meer geldverstrekkers bieden deze mogelijkheid. Vraag ons daarom of ook u voor rentemiddeling in aanmerking kunt komen.


Restschuld financiering

Veel mensen weten niet dat ze een eventuele restschuld kunnen meefinancieren met de aankoop van een nieuwe woning. Vaak kan dat wel. Sinds maandag 10 februari 2014 kunt u op de onafhankelijke website berendb terecht met alles wat u wilt weten over restschulden.


BerendB partnersite

Onze nieuwe partnersite BerendB is in de lucht. Berendb.nl is een nieuwe site met informatie over alles wat komt kijken bij het vinden, kopen en bezitten van een huis.Een aantal filmpjes van de hond Berend Beagle, die op zoek is naar een nieuw hok, verlevendigen het geheel. Klik hier om de site te bezoeken.


Dameyon Vastgoed bouwt Uw woning

De gemeente Almere stelt kavels beschikbaar waarop particulieren zelf een huis kunnen (laten) bouwen. Maar dat valt nog niet mee. Dameyon Vastgoed heeft verschillende oplossingen ontwikkeld, waarmee wij U kunnen helpen met het bouwen en financieren van Uw eigen woning. De mogelijkheden variëren van ondersteuning in het bouwproces tot het compleet opleveren van Uw woning.  


2011, 2012 EN 2013!

3 op een rij!

Drie keer op een rij is Dameyon door de onafhankelijke website van Independer in de regio Flevoland uitgeroepen tot de best gewaardeerde hypotheekadviseur.

Onze klanten hebben ons in 2013 wederom beloond met een gemiddeld cijfer van 9,0.

Het cijfer waarmee wij ook nu nog door onze klanten beoordeeld worden.

Wij verkopen geen onzin, komen altijd met een eerlijk advies en gaan tot het uiterste voor onze klanten en het winnen van deze prijs is daarvan het bewijs.

User login

Home

Starterwoningen Almere

Door allerlei omstandigheden is het kopen van een woning voor mensen met een kleinere beurs bijna niet meer mogelijk.

Dameyon Vastgoed spant zich er daarom steeds voor in om starterswoningen aan te kunnen bieden.

 

Recentelijk heeft Dameyon een aantal betaalbare starterwoningen kunnen aanbieden in Almere Poort en Almere Hout, die samen met Jorritsma Bouw ontwikkeld zijn.

 

Dameyon Vastgoed is bezig om een aantal projecten voor starterswoningen te ontwikkelen. Indien U belangstelling hebt om voor een starterswoning in aanmerking te komen, vul dan het onderstaande antwoordformulier in en stuur deze op naar:

 

Dameyon BV

Televisieweg 3 B

1322 AC Almere

 

Correspondentieadres
Postbus 50185
1305 AD Almere-Haven

 

 

Brochure starterwoningen Almere

Een plattegrond van Almere met daarin aangegeven waar de woningen gebouwd worden.

Een plattegrond van Almere Poort met daarin aangegeven waar de woningen gebouwd gaan worden.

Een plattegrond van Almere Hout met daarin aangegeven waar de woningen gebouwd gaan worden.

Een sfeerimpressie van de woningen.

Een sfeerimpressie van de woningen.

Plattegrond van een woning, begane grond

Plattegrond van een woning, eerste verdieping.

Plattegrond van een woning, tweede verdieping.