Nieuws

Appartementen project Noordkaap opgeleverd

Het project Noordkaap is het meest recente project van Dameyon Vastgoed BV gelegen in het Europa kwartier in Almere Poort. Na een voorspoedige bouwperiode waren alle appartementen in de laatste week van april 2016 gereed om te worden opgeleverd en hebben de enthousiaste kopers de sleutels van hun appartementen in ontvangst mogen nemen. Dameyon is er trots op weer een project met succes te hebben kunnen afronden en werkt er aan om binnenkort weer een volgend project te kunnen aanbieden.


Rentemiddeling

Indien u een rentevaste periode hebt tegen een hoge rente, kan rentemiddeling ook voor u een goede oplossing zijn om uw rentelasten te verlagen. Bij rentemiddeling wordt de rente gesteld op een percentage tussen de door u betaalde rente en het huidige percentage. Steeds meer geldverstrekkers bieden deze mogelijkheid. Vraag ons daarom of ook u voor rentemiddeling in aanmerking kunt komen.


Restschuld financiering

Veel mensen weten niet dat ze een eventuele restschuld kunnen meefinancieren met de aankoop van een nieuwe woning. Vaak kan dat wel. Sinds maandag 10 februari 2014 kunt u op de onafhankelijke website berendb terecht met alles wat u wilt weten over restschulden.


BerendB partnersite

Onze nieuwe partnersite BerendB is in de lucht. Berendb.nl is een nieuwe site met informatie over alles wat komt kijken bij het vinden, kopen en bezitten van een huis.Een aantal filmpjes van de hond Berend Beagle, die op zoek is naar een nieuw hok, verlevendigen het geheel. Klik hier om de site te bezoeken.


Dameyon Vastgoed bouwt Uw woning

De gemeente Almere stelt kavels beschikbaar waarop particulieren zelf een huis kunnen (laten) bouwen. Maar dat valt nog niet mee. Dameyon Vastgoed heeft verschillende oplossingen ontwikkeld, waarmee wij U kunnen helpen met het bouwen en financieren van Uw eigen woning. De mogelijkheden variëren van ondersteuning in het bouwproces tot het compleet opleveren van Uw woning.  


2011, 2012 EN 2013!

3 op een rij!

Drie keer op een rij is Dameyon door de onafhankelijke website van Independer in de regio Flevoland uitgeroepen tot de best gewaardeerde hypotheekadviseur.

Onze klanten hebben ons in 2013 wederom beloond met een gemiddeld cijfer van 9,0.

Het cijfer waarmee wij ook nu nog door onze klanten beoordeeld worden.

Wij verkopen geen onzin, komen altijd met een eerlijk advies en gaan tot het uiterste voor onze klanten en het winnen van deze prijs is daarvan het bewijs.

User login

Home

Anno 2012

Het project Anno 2012 is een daverend succes geworden.
Samen met Jorritsma Bouw en BDG Architecten hebben we dit project te kunnen realiseren en alle woningen zijn inmiddels verkocht.

De heer Ghandie Mungra gaf op maandag 4 maart 2013 het startsein voor de bouw van 29 ruime stadswoningen te Almere Poort. Samen met enkele toekomstige bewoners werd de eerste paal op traditionele wijze met een houten stelling de grond ingeslagen (zie onder aan deze pagina voor meer foto's van deze memorabele gebeurtenis)

 
 

Achtergrond:

In het Nieuwe stadsdeel van de gemeente Almere, Almere Poort, zijn 29 mooie appartementen gebouwd met een grootte van ca. 50 vierkante meter. Ze liggen aan een fraaie gracht met een royale groenpartij aan de overkant.

Deze ligging heeft de architect geïnspireerd tot het maken van een ontwerp dat gebaseerd is op het traditionele grachtenpand. U ziet hier hoge, diepliggende ramen in een afwisselend gevelpatroon met mooie geveldetails zoals Franse balkons. Door het bijzondere metselwerk in verschillende tinten antraciet, lichtgrijs en wit wordt het beeld van een individueel grachtenpand versterkt. Een ruime, lichte gemeenschappelijke entreehal geeft toegang tot de appartementen op de begane grond en de 1e en 2e verdieping. Er is ook een gemeenschappelijke berging van ca. 60 vierkante meter en voor 21 woningen is er een eigen parkeerplaats op het binnenterrein.

Op naar het volgende project. Houd ons aanbod in de gaten zodat u er op tijd bij bent!

Het Dameyon Team.


Brochure starterwoningen "ANNO 2012" Almere-Poort


Nieuwsbrief 1

De eerste paal

Sfeerimpressie van de woningen

Het vooraanzicht. De woningen worden gebouwd aan een gracht en hebben het uiterlijk van een grachtenpand. Elk pand telt drie woningen, waarbij de benedenverdieping voorzien is van een tuin.  

Een sfeerimpressie van de woning. Er zijn drie indelingsvarianten mogelijk. Deze staan beschreven in de brochure.

Een schematische weergave van de woningen. In pand 6 is de benedenruimte uitgerust als gemeenschappelijke berging.