Nieuws

Appartementen project Noordkaap opgeleverd

Het project Noordkaap is het meest recente project van Dameyon Vastgoed BV gelegen in het Europa kwartier in Almere Poort. Na een voorspoedige bouwperiode waren alle appartementen in de laatste week van april 2016 gereed om te worden opgeleverd en hebben de enthousiaste kopers de sleutels van hun appartementen in ontvangst mogen nemen. Dameyon is er trots op weer een project met succes te hebben kunnen afronden en werkt er aan om binnenkort weer een volgend project te kunnen aanbieden.


Rentemiddeling

Indien u een rentevaste periode hebt tegen een hoge rente, kan rentemiddeling ook voor u een goede oplossing zijn om uw rentelasten te verlagen. Bij rentemiddeling wordt de rente gesteld op een percentage tussen de door u betaalde rente en het huidige percentage. Steeds meer geldverstrekkers bieden deze mogelijkheid. Vraag ons daarom of ook u voor rentemiddeling in aanmerking kunt komen.


Restschuld financiering

Veel mensen weten niet dat ze een eventuele restschuld kunnen meefinancieren met de aankoop van een nieuwe woning. Vaak kan dat wel. Sinds maandag 10 februari 2014 kunt u op de onafhankelijke website berendb terecht met alles wat u wilt weten over restschulden.


BerendB partnersite

Onze nieuwe partnersite BerendB is in de lucht. Berendb.nl is een nieuwe site met informatie over alles wat komt kijken bij het vinden, kopen en bezitten van een huis.Een aantal filmpjes van de hond Berend Beagle, die op zoek is naar een nieuw hok, verlevendigen het geheel. Klik hier om de site te bezoeken.


Dameyon Vastgoed bouwt Uw woning

De gemeente Almere stelt kavels beschikbaar waarop particulieren zelf een huis kunnen (laten) bouwen. Maar dat valt nog niet mee. Dameyon Vastgoed heeft verschillende oplossingen ontwikkeld, waarmee wij U kunnen helpen met het bouwen en financieren van Uw eigen woning. De mogelijkheden variëren van ondersteuning in het bouwproces tot het compleet opleveren van Uw woning.  


2011, 2012 EN 2013!

3 op een rij!

Drie keer op een rij is Dameyon door de onafhankelijke website van Independer in de regio Flevoland uitgeroepen tot de best gewaardeerde hypotheekadviseur.

Onze klanten hebben ons in 2013 wederom beloond met een gemiddeld cijfer van 9,0.

Het cijfer waarmee wij ook nu nog door onze klanten beoordeeld worden.

Wij verkopen geen onzin, komen altijd met een eerlijk advies en gaan tot het uiterste voor onze klanten en het winnen van deze prijs is daarvan het bewijs.

User login

Home | Woningaanbod | Noordkaap opgeleverd

Appartementen Noordkaap opgeleverd

 

Ook het tweede project van Dameyon Vastgoed is een daverend succes geworden. Alle appartementen waren in korte tijd verkocht. Niet verwonderlijk als men bedenkt dat de Koopsommen V.O.N. van €125.000 tot €140.000 bedroegen.

 

Inmiddels is de bouw voltooid en hebben eind april 2016 alle enthousiaste kopers de sleutels van hun appartemenet in ontvangst kunnen nemen.

 

Het kleinschalige appartementencomplex Noordkaap, gelegen aan de rand van het Europakwartier, is gebouwd langs een fraaie gracht. Vanuit de appartementen met een grootte van ca. 56 tot 66 vierkante meter heeft men een uitzicht over het Columbuskwartier. Door zijn hoekligging heeft het pand aan de voorgevel een royale uitstraling met metselwerk van afwisselend antracietkleurige en witte baksteen.

 

 

De balkons met hardglazen borstwering geven het geheel een “open” karakter. De achterzijde van het pand met de entrees van de woningen is uitgevoerd in witte baksteen zodat het besloten karakter een fris beeld geeft. Vanuit een ruime en lichte gemeenschappelijke entreehal heeft men met een glazen lift of de trap toegang tot de galerij van waar de woningen bereikbaar zijn. Elke verdieping heeft ten hoogste 4 appartementen. Buiten een inpandige berging, waar een wasmachine en droger geplaatst kunnen worden, heeft elke woning op de begane grond zijn eigen fietsenberging. Daarnaast is de woning geheel voorzien van vloerverwarming (dus geen radiatoren) en kunt u uw gasten via een videophone van uit uw woning bij de hoofdentree begroeten en binnenlaten. Om de woning ook inwendig een luxe uitstraling te geven, is gekozen voor het aanbrengen van tegelwerk tot aan het plafond, zowel in de badkamer als in het toilet.

 

Prijslijst Noordkaap 13 appartementen

Brochure Noordkaap Poort 13 appartementen