Nieuws

Appartementen project Noordkaap opgeleverd

Het project Noordkaap is het meest recente project van Dameyon Vastgoed BV gelegen in het Europa kwartier in Almere Poort. Na een voorspoedige bouwperiode waren alle appartementen in de laatste week van april 2016 gereed om te worden opgeleverd en hebben de enthousiaste kopers de sleutels van hun appartementen in ontvangst mogen nemen. Dameyon is er trots op weer een project met succes te hebben kunnen afronden en werkt er aan om binnenkort weer een volgend project te kunnen aanbieden.


Rentemiddeling

Indien u een rentevaste periode hebt tegen een hoge rente, kan rentemiddeling ook voor u een goede oplossing zijn om uw rentelasten te verlagen. Bij rentemiddeling wordt de rente gesteld op een percentage tussen de door u betaalde rente en het huidige percentage. Steeds meer geldverstrekkers bieden deze mogelijkheid. Vraag ons daarom of ook u voor rentemiddeling in aanmerking kunt komen.


Restschuld financiering

Veel mensen weten niet dat ze een eventuele restschuld kunnen meefinancieren met de aankoop van een nieuwe woning. Vaak kan dat wel. Sinds maandag 10 februari 2014 kunt u op de onafhankelijke website berendb terecht met alles wat u wilt weten over restschulden.


BerendB partnersite

Onze nieuwe partnersite BerendB is in de lucht. Berendb.nl is een nieuwe site met informatie over alles wat komt kijken bij het vinden, kopen en bezitten van een huis.Een aantal filmpjes van de hond Berend Beagle, die op zoek is naar een nieuw hok, verlevendigen het geheel. Klik hier om de site te bezoeken.


Dameyon Vastgoed bouwt Uw woning

De gemeente Almere stelt kavels beschikbaar waarop particulieren zelf een huis kunnen (laten) bouwen. Maar dat valt nog niet mee. Dameyon Vastgoed heeft verschillende oplossingen ontwikkeld, waarmee wij U kunnen helpen met het bouwen en financieren van Uw eigen woning. De mogelijkheden variëren van ondersteuning in het bouwproces tot het compleet opleveren van Uw woning.  


2011, 2012 EN 2013!

3 op een rij!

Drie keer op een rij is Dameyon door de onafhankelijke website van Independer in de regio Flevoland uitgeroepen tot de best gewaardeerde hypotheekadviseur.

Onze klanten hebben ons in 2013 wederom beloond met een gemiddeld cijfer van 9,0.

Het cijfer waarmee wij ook nu nog door onze klanten beoordeeld worden.

Wij verkopen geen onzin, komen altijd met een eerlijk advies en gaan tot het uiterste voor onze klanten en het winnen van deze prijs is daarvan het bewijs.

User login

Home | Diensten | Verzekeringen | TotaalOpvangPolis

TotaalOpvangPolis


Dameyon heeft voor particuliere relaties een pakketverzekering ontwikkeld, waarin de meest voorkomende verzekeringsproducten van de hoogste kwaliteit zijn opgenomen. Om alle discussies over "wel of niet verzekerd" uit te sluiten is gekozen voor de meest uitgebreide dekkingen.

En die gaan ver! Om het voor u makkelijk te maken, ontvangt u een helder dekkingsoverzicht, dat na elke wijziging opnieuw wordt verstrekt. Na ontvangst kunt u het oude overzicht gewoon weggooien, dus geen dikke pakken polissen meer bewaren! Dat bedoelen we nou met "geen overbodige rompslomp!"

Belangrijkste punten uit de pakketpolis:

 • Pakket mogelijk bij 2 of meer verzekeringen.
 • Alle schadeverzekeringen van de beste verzekeraars in één pakket.
 • Hoge kwaliteit tegen een vaste lage premie.
 • U betaalt géén kosten.
 • U betaalt géén toeslag voor maandbetaling (minimum termijnpremie € 20,-).
 • Korte contracttermijn van 12 maanden.
 • Voorkomen van dubbele verzekeringen.
 • Één aanspreekpunt voor al uw vragen, wijzigingen en schades.
 • Snelle en soms zelfs directe uitbetaling bij een schade.
 • Gratis ongevallenverzekering van € 2.500,- bij overlijden van de verzekeringnemer.

Alle belangrijke verzekeringen voor de particulier kunnen in de pakketpolis worden ondergebracht. Uiteraard aangepast naar uw wensen en behoeften. Verzekeren blijft tenslotte maatwerk. Hieronder een opsomming van de verzekeringsmogelijkheden binnen het pakket:

 1. Opstal
  Verzekering tegen alle denkbare risico's voor de herbouwkosten van het eigen woonhuis, al of niet inclusief de fundering, inclusief dekking voor glasbreuk.
 2. Inboedel
  Verzekering voor de nieuwwaarde van de kostbare inboedel tegen alle denkbare risico's. Na gebruik van de InboedelWaardeMeter bent u gegarandeerd niet onderverzekerd.
 3. Aansprakelijkheid
  Verzekering voor schade toegebracht aan derden door een gezinslid, een huisdier, een logé, en noem maar op, met dekking in de hele wereld.
 4. Gezinsrechtsbijstand
  Verzekering voor de torenhoge kosten van juridische bijstand voor praktisch alle zaken waar een particulier mee te maken krijgt: een eigen legertje advocaten achter de hand!
 5. Rechtsbijstand voor verkeersdeelnemers
  Verzekering van de kosten van het verhalen van schaden overkomen tijdens verkeersdeelname, ongeacht de wijze waarop men deelneemt aan het verkeer.
 6. Auto
  Verzekering voor de gezinsauto('s) tegen een uiterst scherpe prijs en met een perfecte dekking.
 7. Motor/scooter
  Verzekering voor de motor en de scooter, die u net zo'n fijn gevoel bezorgt als het berijden er van, met maar liefst 3 jaar lang nieuwwaardedekking!
 8. Kostbaarheden
  Verzekering voor de kostbaarste bezittingen, zoals sieraden, foto- en videoapparatuur, draagbare computers, verzamelingen, etc.
 9. Reis
  Doorlopende reisverzekering voor het hele gezin, speciaal ontwikkeld voor de vakantieliefhebber, al of niet met automatische uitgebreide annuleringsdekking.
 10. Caravan
  Verzekering voor de vakantiewoning op wielen, met unieke en maar liefst 7 jaar nieuwwaardedekking.
 11. Pleziervaartuig
  Een uiterst moderne verzekering voor het vaartuig, waarbij de premie wordt berekend over de werkelijke waarde. Over rechtvaardig gesproken!
 12. Hobby- en Sportartikelen
  Verzekering van uw kostbare artikelen die u gebruikt voor het beoefenen van uw sport of hobby.
 13. Ongevallen
  Verzekering tegen de zware financiële gevolgen van een ongeval, voor alle gezinsleden, ongeacht het beroep.
 14. Arbeidsongeschiktheid
  Verzekering tegen inkomensverlies door arbeidsongeschiktheid, om te kunnen doorleven zoals men dat gewend is, ook voor de verzekering van emolumenten, provisie, overwerk, etc.
 15. RisicoVrij
  De voordelige (tijdelijke) overlijdensrisicoverzekering. Zo vrij als een vogel en toch zonder risico.
 16. Gratis overlijdensdekking
  Omdat we zuinig zijn op onze relaties, keert de polis € 2.500 uit als de verzekeringnemer door een ongeval overlijdt.
 17. Pakketkorting
  Voor de bepaling van de pakketkorting is van belang het aantal verzekeringen, dat in de TotaalOpvangPolis is ondergebracht.
 18. Ongevallen- en ziektekostenverzekering voor de hond en kat
  Een hond of kat wordt steeds vaker als een volwaardig gezinslid gezien. Logisch dan ook dat er ook voor de hond of kat een ziektekostenverzekering afgesloten wordt.
  Voor gemiddeld EUR 11 voor een kat en EUR 15 per maand voor een hond heeft uw klant een prima verzekering.
 19. Mobiele Apparatuurverzekering
  Met de Mobiele Apparatuurverzekering zijn uw portable apparaten het hele jaar door verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging.
  De dekking geldt wereldwijd, maar uiteraard alleen buitenshuis, ook voor woon-werkverkeer.

  De korting wordt verleend over alle premies, uitgezonderd:
  • de gratis overlijdensverzekering;
  • eventuele poliskosten;
  • premie voor de UitvaartkostenOpvangPolis;
  • premie voor RisicoVrij

  Aantal Korting
  = 1 0%
  = 2 0%
  = 3 2,5%
  = 4 5%
  = 5 7,5%
  = 6 9%
  >= 7 10%

Afspraak maken?
T: 036-547 05 37
F: 036-547 09 09
E: infoatdameyon [dot] nl


Televisieweg 3 B

1322 AC Almere

 

Correspondentieadres
Postbus 50185
1305 AD Almere-Haven

U kunt natuurlijk ook contact opnemen via ons contactformulier.