Nieuws

Appartementen project Noordkaap opgeleverd

Het project Noordkaap is het meest recente project van Dameyon Vastgoed BV gelegen in het Europa kwartier in Almere Poort. Na een voorspoedige bouwperiode waren alle appartementen in de laatste week van april 2016 gereed om te worden opgeleverd en hebben de enthousiaste kopers de sleutels van hun appartementen in ontvangst mogen nemen. Dameyon is er trots op weer een project met succes te hebben kunnen afronden en werkt er aan om binnenkort weer een volgend project te kunnen aanbieden.


Rentemiddeling

Indien u een rentevaste periode hebt tegen een hoge rente, kan rentemiddeling ook voor u een goede oplossing zijn om uw rentelasten te verlagen. Bij rentemiddeling wordt de rente gesteld op een percentage tussen de door u betaalde rente en het huidige percentage. Steeds meer geldverstrekkers bieden deze mogelijkheid. Vraag ons daarom of ook u voor rentemiddeling in aanmerking kunt komen.


Restschuld financiering

Veel mensen weten niet dat ze een eventuele restschuld kunnen meefinancieren met de aankoop van een nieuwe woning. Vaak kan dat wel. Sinds maandag 10 februari 2014 kunt u op de onafhankelijke website berendb terecht met alles wat u wilt weten over restschulden.


BerendB partnersite

Onze nieuwe partnersite BerendB is in de lucht. Berendb.nl is een nieuwe site met informatie over alles wat komt kijken bij het vinden, kopen en bezitten van een huis.Een aantal filmpjes van de hond Berend Beagle, die op zoek is naar een nieuw hok, verlevendigen het geheel. Klik hier om de site te bezoeken.


Dameyon Vastgoed bouwt Uw woning

De gemeente Almere stelt kavels beschikbaar waarop particulieren zelf een huis kunnen (laten) bouwen. Maar dat valt nog niet mee. Dameyon Vastgoed heeft verschillende oplossingen ontwikkeld, waarmee wij U kunnen helpen met het bouwen en financieren van Uw eigen woning. De mogelijkheden variëren van ondersteuning in het bouwproces tot het compleet opleveren van Uw woning.  


2011, 2012 EN 2013!

3 op een rij!

Drie keer op een rij is Dameyon door de onafhankelijke website van Independer in de regio Flevoland uitgeroepen tot de best gewaardeerde hypotheekadviseur.

Onze klanten hebben ons in 2013 wederom beloond met een gemiddeld cijfer van 9,0.

Het cijfer waarmee wij ook nu nog door onze klanten beoordeeld worden.

Wij verkopen geen onzin, komen altijd met een eerlijk advies en gaan tot het uiterste voor onze klanten en het winnen van deze prijs is daarvan het bewijs.

User login

Home | Over ons | Ethisch zakendoen | Unieke aanpak

Unieke aanpak


Wat is uniek aan Dameyon?

Op het gebied van praktisch advies en bemiddeling bij hypotheken, verzekeringen en aanverwante financiële zaken is Dameyon een gewoon bedrijf.
Dameyon onderscheidt zich echter volkomen in de manier waarop zij de situatie van haar klanten benaderd.
Ieder contactmoment  met de klant is zeer waardevol voor ons om uw persoonlijke doelen te verwezenlijken.
Bij de uitvoering van de opdrachten draait het om de persoonlijke inzet en betrokkenheid naar de klanten toe. Door de grote mate van productkennis is ons gekwalificeerd personeel in staat om een persoonlijk, oprecht en eerlijk advies te verstrekken. Daardoor leveren wij maatwerk advies aan de klant dat zich kenmerkt door een hoge mate van betrouwbaarheid.
Dit houdt niet op bij het zetten van een handtekening onder een overeenkomst voor een hypotheek, verzekering of aankoop onroerend goed.
Er blijft constante interesse voor de ontwikkeling van de situatie van de klant, om zo goed mogelijk te kunnen inspelen hierop.
Dameyon heeft veel goodwill opgebouwd bij de diverse grote instellingen, zodat er meer mogelijk is.
Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat Dameyon ook zaken afwijst, indien het duidelijk is dat deze zaken niet eerlijk of levensvatbaar zijn.