Nieuws

Appartementen project Noordkaap opgeleverd

Het project Noordkaap is het meest recente project van Dameyon Vastgoed BV gelegen in het Europa kwartier in Almere Poort. Na een voorspoedige bouwperiode waren alle appartementen in de laatste week van april 2016 gereed om te worden opgeleverd en hebben de enthousiaste kopers de sleutels van hun appartementen in ontvangst mogen nemen. Dameyon is er trots op weer een project met succes te hebben kunnen afronden en werkt er aan om binnenkort weer een volgend project te kunnen aanbieden.


Rentemiddeling

Indien u een rentevaste periode hebt tegen een hoge rente, kan rentemiddeling ook voor u een goede oplossing zijn om uw rentelasten te verlagen. Bij rentemiddeling wordt de rente gesteld op een percentage tussen de door u betaalde rente en het huidige percentage. Steeds meer geldverstrekkers bieden deze mogelijkheid. Vraag ons daarom of ook u voor rentemiddeling in aanmerking kunt komen.


Restschuld financiering

Veel mensen weten niet dat ze een eventuele restschuld kunnen meefinancieren met de aankoop van een nieuwe woning. Vaak kan dat wel. Sinds maandag 10 februari 2014 kunt u op de onafhankelijke website berendb terecht met alles wat u wilt weten over restschulden.


BerendB partnersite

Onze nieuwe partnersite BerendB is in de lucht. Berendb.nl is een nieuwe site met informatie over alles wat komt kijken bij het vinden, kopen en bezitten van een huis.Een aantal filmpjes van de hond Berend Beagle, die op zoek is naar een nieuw hok, verlevendigen het geheel. Klik hier om de site te bezoeken.


Dameyon Vastgoed bouwt Uw woning

De gemeente Almere stelt kavels beschikbaar waarop particulieren zelf een huis kunnen (laten) bouwen. Maar dat valt nog niet mee. Dameyon Vastgoed heeft verschillende oplossingen ontwikkeld, waarmee wij U kunnen helpen met het bouwen en financieren van Uw eigen woning. De mogelijkheden variëren van ondersteuning in het bouwproces tot het compleet opleveren van Uw woning.  


2011, 2012 EN 2013!

3 op een rij!

Drie keer op een rij is Dameyon door de onafhankelijke website van Independer in de regio Flevoland uitgeroepen tot de best gewaardeerde hypotheekadviseur.

Onze klanten hebben ons in 2013 wederom beloond met een gemiddeld cijfer van 9,0.

Het cijfer waarmee wij ook nu nog door onze klanten beoordeeld worden.

Wij verkopen geen onzin, komen altijd met een eerlijk advies en gaan tot het uiterste voor onze klanten en het winnen van deze prijs is daarvan het bewijs.

User login

Home | Over ons | Ethisch zakendoen

Ethisch zakendoen

Dameyon is een bedrijf dat ethiek hoog in het vaandel heeft staan en daar zijn wij trots op.

De tien gouden regels

Op basis van bovengenoemde zaken is Dameyon in staat om te bemiddelen bij het verkrijgen van een hypotheek, lening of verzekering. Letterlijk honderden referenties en bedankbrieven van blije mensen zijn de beloning voor alle inspanningen en de inzet van Ghandie Mungra en medewerkers.

  1. Iedereen heeft recht op een warm menselijk bestaan.
  2. Ieder mens moet kunnen wonen, werken en studeren.
  3. Dameyon staat voor eerlijkheid en hoge moraal en zet zich in voor iedereen die zich in onze filosofie kan vinden.
  4. Dameyon zet zich ook in voor eenvoudige eerlijke mensen.
  5. Dameyon gaat door waar andere hypotheekverleners en financiële instellingen al lang zijn opgehouden.
  6. Dameyon helpt en begeleidt ook "na de transactie", bij de aanschaf van een huis of verzekering, zodat een stabiele toekomst gewaarborgd blijft.
  7. Dameyon helpt u uw financiële situatie opnieuw te ordenen, zodat deze logischer en beter voor u gaat werken: "maak het simpel, eenvoudig en betaalbaar".
  8. Bij iedere handeling, contact en opdracht draait alles bij Dameyon om "de persoonlijke inzet, betrokkenheid en doorzettingsvermogen".
  9. Dameyon wijst zaken direct af, indien het duidelijk is dat deze niet eerlijk of levensvatbaar zijn, dan weet iedereen waar hij aan toe is.
  10. Dameyon zorgt ervoor dat u zonder zorgen een goede koers kunt blijven varen