Nieuws

Appartementen project Noordkaap opgeleverd

Het project Noordkaap is het meest recente project van Dameyon Vastgoed BV gelegen in het Europa kwartier in Almere Poort. Na een voorspoedige bouwperiode waren alle appartementen in de laatste week van april 2016 gereed om te worden opgeleverd en hebben de enthousiaste kopers de sleutels van hun appartementen in ontvangst mogen nemen. Dameyon is er trots op weer een project met succes te hebben kunnen afronden en werkt er aan om binnenkort weer een volgend project te kunnen aanbieden.


Rentemiddeling

Indien u een rentevaste periode hebt tegen een hoge rente, kan rentemiddeling ook voor u een goede oplossing zijn om uw rentelasten te verlagen. Bij rentemiddeling wordt de rente gesteld op een percentage tussen de door u betaalde rente en het huidige percentage. Steeds meer geldverstrekkers bieden deze mogelijkheid. Vraag ons daarom of ook u voor rentemiddeling in aanmerking kunt komen.


Restschuld financiering

Veel mensen weten niet dat ze een eventuele restschuld kunnen meefinancieren met de aankoop van een nieuwe woning. Vaak kan dat wel. Sinds maandag 10 februari 2014 kunt u op de onafhankelijke website berendb terecht met alles wat u wilt weten over restschulden.


BerendB partnersite

Onze nieuwe partnersite BerendB is in de lucht. Berendb.nl is een nieuwe site met informatie over alles wat komt kijken bij het vinden, kopen en bezitten van een huis.Een aantal filmpjes van de hond Berend Beagle, die op zoek is naar een nieuw hok, verlevendigen het geheel. Klik hier om de site te bezoeken.


Dameyon Vastgoed bouwt Uw woning

De gemeente Almere stelt kavels beschikbaar waarop particulieren zelf een huis kunnen (laten) bouwen. Maar dat valt nog niet mee. Dameyon Vastgoed heeft verschillende oplossingen ontwikkeld, waarmee wij U kunnen helpen met het bouwen en financieren van Uw eigen woning. De mogelijkheden variëren van ondersteuning in het bouwproces tot het compleet opleveren van Uw woning.  


2011, 2012 EN 2013!

3 op een rij!

Drie keer op een rij is Dameyon door de onafhankelijke website van Independer in de regio Flevoland uitgeroepen tot de best gewaardeerde hypotheekadviseur.

Onze klanten hebben ons in 2013 wederom beloond met een gemiddeld cijfer van 9,0.

Het cijfer waarmee wij ook nu nog door onze klanten beoordeeld worden.

Wij verkopen geen onzin, komen altijd met een eerlijk advies en gaan tot het uiterste voor onze klanten en het winnen van deze prijs is daarvan het bewijs.

User login

Home | Over ons

Over Dameyon


Goed advies is goud waard!
Bent u op zoek naar het huis van uw dromen of u wilt uw financiële situatie verbeteren? Er zijn gelukkig veel goede oplossingen om al uw mogelijkheden te benutten. Het is altijd handig te weten waar u staat en wat er mogelijk is.
Geldverstrekkers gaan uit van uw inkomen om u een lening of hypotheek te verstrekken, maar ook onderpand en andere bezittingen spelen een rol.
Als u wilt lenen of uw financiële situatie wilt verbeteren, moet u eerst uw uitgaven in kaart brengen. Pas dan weet u wat u verantwoord kunt doen. Vaak zitten er in de herziening en budgettering van uw financiële situatie nieuwe kansen en mogelijkheden, of zijn er betere en goedkopere oplossingen.
Met een goede specialist aan uw zijde die uw belangen beschermt, gaat u pas echt vooruit! Dameyon kan u helpen bij de budgettering van uw inkomen en op die basis een goede oplossing bieden.
U bent van harte uitgenodigd voor een afspraak voor een geheel kosteloze oriëntatie.


Afspraak maken?
T: 036-547 05 37
F: 036-547 09 09
E: infoatdameyon [dot] nl

Televisieweg 3B
1322 AC Almere

 

Correspondentieadres

Postbus 50185

1305 AD Almere-Haven

 

U kunt natuurlijk ook contact opnemen via ons contactformulier.