Nieuws

Appartementen project Noordkaap opgeleverd

Het project Noordkaap is het meest recente project van Dameyon Vastgoed BV gelegen in het Europa kwartier in Almere Poort. Na een voorspoedige bouwperiode waren alle appartementen in de laatste week van april 2016 gereed om te worden opgeleverd en hebben de enthousiaste kopers de sleutels van hun appartementen in ontvangst mogen nemen. Dameyon is er trots op weer een project met succes te hebben kunnen afronden en werkt er aan om binnenkort weer een volgend project te kunnen aanbieden.


Rentemiddeling

Indien u een rentevaste periode hebt tegen een hoge rente, kan rentemiddeling ook voor u een goede oplossing zijn om uw rentelasten te verlagen. Bij rentemiddeling wordt de rente gesteld op een percentage tussen de door u betaalde rente en het huidige percentage. Steeds meer geldverstrekkers bieden deze mogelijkheid. Vraag ons daarom of ook u voor rentemiddeling in aanmerking kunt komen.


Restschuld financiering

Veel mensen weten niet dat ze een eventuele restschuld kunnen meefinancieren met de aankoop van een nieuwe woning. Vaak kan dat wel. Sinds maandag 10 februari 2014 kunt u op de onafhankelijke website berendb terecht met alles wat u wilt weten over restschulden.


BerendB partnersite

Onze nieuwe partnersite BerendB is in de lucht. Berendb.nl is een nieuwe site met informatie over alles wat komt kijken bij het vinden, kopen en bezitten van een huis.Een aantal filmpjes van de hond Berend Beagle, die op zoek is naar een nieuw hok, verlevendigen het geheel. Klik hier om de site te bezoeken.


Dameyon Vastgoed bouwt Uw woning

De gemeente Almere stelt kavels beschikbaar waarop particulieren zelf een huis kunnen (laten) bouwen. Maar dat valt nog niet mee. Dameyon Vastgoed heeft verschillende oplossingen ontwikkeld, waarmee wij U kunnen helpen met het bouwen en financieren van Uw eigen woning. De mogelijkheden variëren van ondersteuning in het bouwproces tot het compleet opleveren van Uw woning.  


2011, 2012 EN 2013!

3 op een rij!

Drie keer op een rij is Dameyon door de onafhankelijke website van Independer in de regio Flevoland uitgeroepen tot de best gewaardeerde hypotheekadviseur.

Onze klanten hebben ons in 2013 wederom beloond met een gemiddeld cijfer van 9,0.

Het cijfer waarmee wij ook nu nog door onze klanten beoordeeld worden.

Wij verkopen geen onzin, komen altijd met een eerlijk advies en gaan tot het uiterste voor onze klanten en het winnen van deze prijs is daarvan het bewijs.

User login

Home | Diensten | Financieringen | Persoonlijke lening

Persoonlijke lening


De persoonlijke lening (ook wel PL genoemd) is een vorm van aflopend (meestal consumptief) krediet voor particulieren die aan het begin van de jaren '60 van de vorige eeuw is opgekomen. Anders dan bij een doorlopend krediet kunnen bij een persoonlijke lening de reeds afgeloste bedragen niet opnieuw worden opgenomen.

Bij een persoonlijke lening leent de kredietnemer een bepaald bedrag, tegen een vooraf afgesproken rente die niet wijzigt gedurende de looptijd van de lening. Een groot voordeel voor de kredietnemer is dus, dat deze precies weet waar hij aan toe is.

De terugbetaling van een persoonlijke lening geschiedt in gelijke (maandelijkse) termijnen. Deze bestaan voor een deel uit aflossing en voor een deel uit rente.

Vervroegde aflossing
Bij leningen tot € 40.000,- heeft de kredietnemer wettelijk het recht om de lening vervroegd af te lossen. Bij hogere bedragen bepaalt de kredietovereenkomst of (en in welke mate) er vervroegd kan worden afgelost.
Aan vervroegd aflossen zijn vrijwel altijd kosten verbonden; deze "boete" houdt verband met de rente die de geldschieter in zo'n geval misloopt.

Voor- en nadelen van een persoonlijke lening
Een persoonlijke lening is in veel gevallen een relatief aantrekkelijke vorm van financieren. Allereerst ligt de rente vaak een stuk lager dan bij andere kredietvormen. Ook liggen de rente, de looptijd en het termijnbedrag vast, zodat de kredietnemer niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Bovendien kan die vaste looptijd worden afgestemd op de economische levensduur van het te financieren goed.

Persoonlijke leningen bevatten meestal een "ingebouwde" dekking tegen het overlijdensrisico: indien de kredietnemer overlijdt, dan wordt diens schuld (soms: tot een bepaald maximumbedrag) kwijtgescholden.

Voor oudere mensen kan het moeilijk of zelfs onmogelijk zijn om een doorlopend krediet te krijgen. Vooral als zij geen onderpand bezitten, dan is de persoonlijke lening voor hen vaak de aangewezen financieringsvorm.

 

Afspraak maken?
T: 036-547 05 37
F: 036-547 09 09
E: infoatdameyon [dot] nl

Televisieweg 3 B

1322 AC Almere

 

Correspondentieadres
Postbus 50185
1305 AD Almere-Haven

U kunt natuurlijk ook contact opnemen via ons contactformulier.


Let op! Geld lenen kost geld