Nieuws

Appartementen project Noordkaap opgeleverd

Het project Noordkaap is het meest recente project van Dameyon Vastgoed BV gelegen in het Europa kwartier in Almere Poort. Na een voorspoedige bouwperiode waren alle appartementen in de laatste week van april 2016 gereed om te worden opgeleverd en hebben de enthousiaste kopers de sleutels van hun appartementen in ontvangst mogen nemen. Dameyon is er trots op weer een project met succes te hebben kunnen afronden en werkt er aan om binnenkort weer een volgend project te kunnen aanbieden.


Rentemiddeling

Indien u een rentevaste periode hebt tegen een hoge rente, kan rentemiddeling ook voor u een goede oplossing zijn om uw rentelasten te verlagen. Bij rentemiddeling wordt de rente gesteld op een percentage tussen de door u betaalde rente en het huidige percentage. Steeds meer geldverstrekkers bieden deze mogelijkheid. Vraag ons daarom of ook u voor rentemiddeling in aanmerking kunt komen.


Restschuld financiering

Veel mensen weten niet dat ze een eventuele restschuld kunnen meefinancieren met de aankoop van een nieuwe woning. Vaak kan dat wel. Sinds maandag 10 februari 2014 kunt u op de onafhankelijke website berendb terecht met alles wat u wilt weten over restschulden.


BerendB partnersite

Onze nieuwe partnersite BerendB is in de lucht. Berendb.nl is een nieuwe site met informatie over alles wat komt kijken bij het vinden, kopen en bezitten van een huis.Een aantal filmpjes van de hond Berend Beagle, die op zoek is naar een nieuw hok, verlevendigen het geheel. Klik hier om de site te bezoeken.


Dameyon Vastgoed bouwt Uw woning

De gemeente Almere stelt kavels beschikbaar waarop particulieren zelf een huis kunnen (laten) bouwen. Maar dat valt nog niet mee. Dameyon Vastgoed heeft verschillende oplossingen ontwikkeld, waarmee wij U kunnen helpen met het bouwen en financieren van Uw eigen woning. De mogelijkheden variëren van ondersteuning in het bouwproces tot het compleet opleveren van Uw woning.  


2011, 2012 EN 2013!

3 op een rij!

Drie keer op een rij is Dameyon door de onafhankelijke website van Independer in de regio Flevoland uitgeroepen tot de best gewaardeerde hypotheekadviseur.

Onze klanten hebben ons in 2013 wederom beloond met een gemiddeld cijfer van 9,0.

Het cijfer waarmee wij ook nu nog door onze klanten beoordeeld worden.

Wij verkopen geen onzin, komen altijd met een eerlijk advies en gaan tot het uiterste voor onze klanten en het winnen van deze prijs is daarvan het bewijs.

User login

Home | Diensten | Financieringen | Algemeen

Algemene informatie over financieringen

 


Wij kennen op het gebied van financieringen de volgende keuzes:

Het doel van besteding bepaalt meestal de vorm van lenen.
Toch is ook uw voorkeur bepalend, klik voor meer informatie op één van de bovengenoemde keuzes.

De fiscale aspecten van geld lenen.
Sinds de wijziging van het belastingstelsel in 2001 is de betaalde rente op schulden niet meer aftrekbaar. Een uitzondering hierop is de rente op leningen ter verwerving, onderhoud of verbetering van de woning die u als hoofdverblijf gebruikt.

In belasting box 3 wordt wel de hoogte van uw schulden meegenomen in de bepaling van uw vermogen. Het vermogen is hierbij het verschil tussen uw bezittingen en uw schulden.

BKR - Bureau Krediet Registratie.
Het BKR (Bureau Krediet Registratie) registreert centraal de kredietverplichtingen in Nederland.

Hierbij worden gegevens opgeslagen van alle consumenten die een krediet of lening hebben of dit de laatste vijf jaar gehad hebben. Ook zaken waaruit een krediet kan ontstaan, zoals een creditcard, klantenkaart of winkelpas worden geregistreerd bij het BKR. Het BKR legt de krediet gegevens vast en beheert de registratie.

Het BKR verzorgt deze registratie namens de banken en andere kredietverleners in Nederland. Zij kunnen zo bij nieuwe krediet aanvragen het BKR raadplegen om te zien hoe uw leen- en aflosgedrag tot dan toe is geweest.

De registratie bij het BKR heeft twee doelen:

1.  Proberen te voorkomen dat u

     meer kredietverplichtingen aangaat dan

     verantwoord is.

2.  Beperken van de risico's voor

     de kredietverstrekkers.

 

Afspraak maken?
T: 036-547 05 37
F: 036-547 09 09
E: infoatdameyon [dot] nl

Televisieweg 3 B

1322 AC Almere

 

Correspondentieadres
Postbus 50185
1305 AD Almere-Haven

U kunt natuurlijk ook contact opnemen via ons contactformulier.


Let op! Geld lenen kost geld