Nieuws

Appartementen project Noordkaap opgeleverd

Het project Noordkaap is het meest recente project van Dameyon Vastgoed BV gelegen in het Europa kwartier in Almere Poort. Na een voorspoedige bouwperiode waren alle appartementen in de laatste week van april 2016 gereed om te worden opgeleverd en hebben de enthousiaste kopers de sleutels van hun appartementen in ontvangst mogen nemen. Dameyon is er trots op weer een project met succes te hebben kunnen afronden en werkt er aan om binnenkort weer een volgend project te kunnen aanbieden.


Rentemiddeling

Indien u een rentevaste periode hebt tegen een hoge rente, kan rentemiddeling ook voor u een goede oplossing zijn om uw rentelasten te verlagen. Bij rentemiddeling wordt de rente gesteld op een percentage tussen de door u betaalde rente en het huidige percentage. Steeds meer geldverstrekkers bieden deze mogelijkheid. Vraag ons daarom of ook u voor rentemiddeling in aanmerking kunt komen.


Restschuld financiering

Veel mensen weten niet dat ze een eventuele restschuld kunnen meefinancieren met de aankoop van een nieuwe woning. Vaak kan dat wel. Sinds maandag 10 februari 2014 kunt u op de onafhankelijke website berendb terecht met alles wat u wilt weten over restschulden.


BerendB partnersite

Onze nieuwe partnersite BerendB is in de lucht. Berendb.nl is een nieuwe site met informatie over alles wat komt kijken bij het vinden, kopen en bezitten van een huis.Een aantal filmpjes van de hond Berend Beagle, die op zoek is naar een nieuw hok, verlevendigen het geheel. Klik hier om de site te bezoeken.


Dameyon Vastgoed bouwt Uw woning

De gemeente Almere stelt kavels beschikbaar waarop particulieren zelf een huis kunnen (laten) bouwen. Maar dat valt nog niet mee. Dameyon Vastgoed heeft verschillende oplossingen ontwikkeld, waarmee wij U kunnen helpen met het bouwen en financieren van Uw eigen woning. De mogelijkheden variëren van ondersteuning in het bouwproces tot het compleet opleveren van Uw woning.  


2011, 2012 EN 2013!

3 op een rij!

Drie keer op een rij is Dameyon door de onafhankelijke website van Independer in de regio Flevoland uitgeroepen tot de best gewaardeerde hypotheekadviseur.

Onze klanten hebben ons in 2013 wederom beloond met een gemiddeld cijfer van 9,0.

Het cijfer waarmee wij ook nu nog door onze klanten beoordeeld worden.

Wij verkopen geen onzin, komen altijd met een eerlijk advies en gaan tot het uiterste voor onze klanten en het winnen van deze prijs is daarvan het bewijs.

User login

Home | Diensten | Financieringen

Financieringen


Goedkoop lenen

Leningen zijn vaak een noodzaak maar kunnen ook in uw leven meer ruimte en mogelijkheden verschaffen. Op zoek naar de goedkoopste lening is het belangrijk om goede keuzes te maken om problemen te voorkomen. Wat op het oog een goedkope lening lijkt kan door de kleine lettertjes uiteindelijk een duurkope lening blijken. Een financieel adviesbureau kent de klappen van de zweep en kan u helpen bij het maken van de juiste keuze. Bij Dameyon krijgt u advies van een financieel adviseur die u helpt bij het vinden van een lening die goedkoop is en tegelijkertijd is toegespitst op uw eigen situatie.

 

Lening berekenen

Geld lenen kost geld.
Er zijn genoeg websites waarop u online kunt uitrekenen hoeveel u kunt lenen, maar vaak is niet duidelijk hoeveel geld een lening u uiteindelijk kost. De adviseurs bij Dameyon beschikken over de middelen om een exacte berekening te doen van een lening, waarbij ook duidelijk wordt wat het totale kostenplaatje is.

Lening oversluiten

Als u al een lening heeft kunnen onze adviseurs uitzoeken of het lonend is om de bestaande lening over te sluiten, waardoor uw maandlasten omlaag gaan. 

 

Het doel

Wij willen graag tevreden klanten die ook op termijn over een gezonde financiële situatie beschikken.
Wij verkopen geen leningen, wij willen slechts helpen de kwaliteit van uw leven te verbeteren.

Naast een scala aan leningsvormen biedt Dameyon via haar zusterbedrijf Optiemaal een abonnement voor financiële begeleiding en coaching ter verbetering van uw situatie, vraagt u daarnaar bij uw eerste geheel vrijblijvende afspraak.


 

Afspraak maken?
T: 036-547 05 37
F: 036-547 09 09
E: infoatdameyon [dot] nl

Crown Point building
De Paal 1-6
Postbus 50185
1305 AD Almere-Haven

U kunt natuurlijk ook contact opnemen via ons contactformulier.


Let op! Geld lenen kost geld